NEW EDO SUSHI HERSELT

Recentreview


4 stars out of 33 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from New Edo Sushi Herselt. Want to know more? Find out more.

18 Jun 2024 at 19:34 Heel lekkere en verse sushi. Levering duurde kwartier langer dan aangegeve┬┤ dus voor mij niet zo een groot probleem.
14 Jun 2024 at 20:21 Het eten was heel lekker. Niks op aan te merken. Een klein minpuntje.... Ik heb een kwartier moeten wachten op mijn bestelling. Op zich niet lang, maar als je besteld zou het moeten klaar zijn. Ik wil niet muggeziften.
9 Jun 2024 at 22:06 De levering was meer dan een uur te laat en het eten was koud
9 Jun 2024 at 20:16 het eten is lekker, maar de levering is slecht -levering kom niet uit de auto , niet aan de deur bringen ,ik moet eten zelf ga halen - 1 van mijn bestelling is missing
9 Jun 2024 at 13:09 Superlekkere sushi! Vers, grote porties, grote stukken vis in de sushi, fantastische smaak. Levertijd duurde 20 minuten langer dan ze aangaven, maar de sushi is de wachttijd en prijs zeker waard!
27 May 2024 at 21:42 Eten weggegooid in de vuilbak. Echt enorme zonde van het geld. Duidelijk niet vers, alles viel uit elkaar en zeer smakeloos. Nog nooit zulke slechte sushi gegeten. Relatief snel geleverd (langer dan aangeduid), bevestigt dat het niet vers is.
25 May 2024 at 23:04 Heel lekker !
13 May 2024 at 21:30 30 min te laat en geen edamame en geen zeewiersalade waarvoor we Wel betaald hebben
2 May 2024 at 12:39 Lekker eten, op voorhand besteld en geleverd rond de gevraagde levertijd. Helaas is niet alles van de kaart voorradig en moesten we een alternatief kiezen waar wel even voor getelefoneerd werd. Prima service en vriendelijke mensen.
28 Apr 2024 at 21:13 Zou 55min duren, uiteindelijk bijna 2u geduurd. We hebben na 30min wel gebeld om te excuseren en vermelden dat het zeer druk was. Desondanks super lekker & een extra gekregen voor de vertraging. Top sushi (volgende keer mss ophalen) :-).
16 Mar 2024 at 0:04 Het was mijn 1ste bestelling bij edo sushi en deze was dik in orde! Heel lekker, boordevol smaak! Absoluut voor herhaling vatbaar! Vriendelijke bezorger en mooi op tijd. Super!
1 Mar 2024 at 15:19 Zeer lekker en vers!